TIPS ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ

Τα ζυμαρικά Δίρφυς παρασκευάζονται σε επιλεγμένα εργαστήρια παραδοσιακών ζυμαρικών ανακατεύοντας το σιμιγδάλι με υψηλή ποσοστό πούδρας μανιταριών. Όταν τα σουρώσετε μετά το βράσιμο κρατήστε το νερό γιατί εκτός από το  άμυλο είναι πλούσιο σε γεύση. Μπορείτε να κάνετε μια μανιταρόσουπα με λαχανικά ή να αποτελέσει την βάση για την σάλτσα σας.Τα ζυμαρικά Δίρφυς παρασκευάζονται σε επιλεγμένα εργαστήρια παραδοσιακών ζυμαρικών ανακατεύοντας το σιμιγδάλι με υψηλή ποσοστό πούδρας μανιταριών. Όταν τα σουρώσετε μετά το βράσιμο κρατήστε το νερό γιατί εκτός από το  άμυλο είναι πλούσιο σε γεύση. Μπορείτε να κάνετε μια μανιταρόσουπα με λαχανικά ή να αποτελέσει την βάση για την σάλτσα σας.