Δεν χρειάζονται πλύσιμο: Τα μανιτάρια δεν χρειάζεται να τα πλένουμε γιατί έχουν την ιδιότητα να προσροφούν το νερό και να το βγάζουν κατά την διάρκεια του μαγειρέματος με αποτέλεσμα vegan να χαλάει η υφή τους κατά την διάρκεια του σοταρίσματος.

Ειδικά για τον φρέσκο «Μανιταρόγυρο», τα μανιτάρια έχουν τεμαχιστεί ολόφρεσκα κάτω από υψηλές συνθήκες υγιεινής. Είναι έτοιμα για να τοποθετηθούν στο τηγάνι σας και να προετοιμαστούν σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην ετικέτα.                                                   

Τα μανιτάρια καλλιεργούνται σε ελεγχόμενο περιβάλλον απαλλαγμένο από φυτοφάρμακα και χημικά λιπάσματα. Επεξεργάζονται χωρίς καμία καθυστέρηση αμέσως μετά την συλλογή τους.

 

Νηστίσιμα-gluten free: το μίγμα του καρυκεύματος που βρίσκεται μέσα στην συσκευασία του «μανιταρόγυρου» δεν περιέχει ύλες ζωικής προέλευσης και γλουτένη. Περιέχει μικρή ποσότητα ΣΟΓΙΑΣ.

 

Vegan – gourmet: οι πρώτες ύλες του καρυκεύματος είναι 100% vegan. Τα φρεσκοτριμμένα μπαχαρικά που περιέχει το καρύκευμα σε συνδυασμό με τα ολόφρεσκα μανιτάρια προσφέρουν μία μοναδική γεύση που ανταγωνίζεται επάξια δημιουργίες επαγγελματιών σεφ. Εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες που αναγράφονται στην ετικέτα του «μανιταρόγυρου»  Περιέχει μικρή ποσότητα ΣΟΓΙΑΣ.